Smarte altaner bidrager til velvære

stålaltaner (foto: minaltan.dk)
Stålaltaner er nemme (foto: minaltan.dk)

Føler du dig nogle gange begrænset af de manglende muligheder i din lejlighed, når det er sommer? Det behøver du ikke. Med en altan har du pludselig endeløse muligheder for at nyde sommeren og bidrage til din velvære. En altan er et boost til din livskvalitet og velvære. Men det stopper ikke der. En altan står ligeledes også først på listen hos mange boligkøbere, og kan derfor være en god investering, hvis du går med tanker om at sælge din lejlighed. Den værdi det ender ud med overstiger nemlig ofte de udgifter, der er med en altan. I de store byer handler det ofte om at have et privat udendørsrum som man kan nyde i de varme sommermåneder.

 

En smart altan har værdi

En altan kommer sjældent med meget ekstra plads, men der er alligevel en hvis værdi at hende i den mængde af ekstra opbevaringsplads, du får. Specielt, hvis man formår at udnytte pladsen til fulde. Derfor kan du med en altan få et reelt ekstra rum til din bolig, der kan bruges til at opbevare, det der ikke nødvendigvis skal være indenfor – specielt i vintermånederne, når du alligevel læser avisen og drikker din kaffe indendørs i varmen.

De grønne altaner

I sommermånederne har du med en altan en masse muligheder for at dyrke de bær og grøntsager, der er i sæson om sommeren, og som du allerbedst kan lide. Du kan pynte med de mange flotte og farverige blomster og planter, vi ser om sommeren. Du kan nyde din kaffe og solen omringet af de flotte jordbær planter, krydderurter og blomster. Det er dog ikke kun de små planter, der hører til på altanen. Du kan også sagtens finde et bredt udvalg af smalle frugttræer, der kan leve på altanen. Det betyder at du kan få friske frugter som æbler og kirsebær sommeren igennem, samt nyde når de springer ud i løbet af foråret. Hvis du har en grøn altan, kan du som beboer i byen nyde naturen fra dit hjem, og undersøgelser viser at det ikke alene bidrager til godt humør, trivsel og helbred, men også miljøet. Det kan godt være at størrelsen falmer i det store billede, men alligevel har en grøn altan en lille positiv indflydelse på vores miljø.

 

Få inspiration til smarte altaner her

 

Se også:

Funkis typehus – for den funktionsbevidste køber

En altan er et must på en dansk sommeraften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.