Pift huset op på budget: simple tips til under 1.000 kroner

Hvis du er gået og blevet lidt træt af den måde, som dit hjem ser ud på, så er der her råd at hente. Indretning og stil betyder meget for rigtig mange mennesker, særlig fordi indretningen derhjemme er noget af det, som man ser allermest på. Det er også et udtryk for ens personlige stil over for gæster.

Det nytter derfor ikke noget at være ked af, hvordan noget i et af rummene ser ud. Det nytter helle ikke noget at være led og ked af altid at se på de samme gamle ting hver dag. Der skal være plads til at bytte tingene ud og prøve noget nyt, også selvom der ikke er det største råderum i økonomien.

Selv når pengene er små, så står danskerne ikke tilbage for hurtige lån med nemid, udtaler Peder Mejdal – der arbejder for en af de mange sammenligningstjenester som hitter på nettet lige nu. Noget som danskerne er blevet glade for!

Han forsætter; boligen sparer man ikke på, vores undersøgelser viser en klar overrepræsentation af danskere, der gerne vil låne til boligen, men ikke anvender de etablerede banker til formålet.

Økonomien spiller en rolle

Ser det helt sort ud med pengene, så er der mulighed for at tage et privat- eller forbrugslån for at skaffe lidt penge på kistebunden. Gode møbler er en investering, og de vil på sigt kunne tjene sig selv ind. Det er derfor ikke skamfuldt at låne sg til penge for at kunne pifte huset op på budget.

Selv med et lån til hjælp er det dog vigtigt at tænke over, hvordan du kan spare penge i forbindelse med din indretning. Køber du så billigt som muligt, kan du nemlig få råd til mere. Her er der derfor samlet en oversigt over lækre ting, som du kan få til under 1.000 kroner.

Småt er godt

Det behøver ikke være kæmpe ting der bliver udskiftet, bare fordi det hele skal blive lidt anderledes. Nogle gange kan det være en lille nipsgenstand eller ny farve, som gør den store forskel.

Nogle rigtig smukke genstande, der sjældent koster over 1.000 kroner, er vaser. Vaser er lækre, fordi de både kan fungere som pynt og som beholdere for noget af det smukkeste, vi har – nemlig blomster. Du kan enten gå i genbrug og finde et sjovt gammelt fund, eller du kan satse på nogle af de fine designervaser, som er på markedet.

Noget, som man også lægger rigtig meget mærke til, er det, der hænger på væggene. En plakat eller et maleri fylder meget visuelt. Således er det også meget bemærkeligt, hvis disse skiftes ud. Plakater kan fås i rigtig mange varianter og rigtig mange prisklasser, men de er sjældent voldsomt dyre.

Sidst men ikke mindst er møbler selvfølgelig nøgleelementer i ethvert hjem. Skal spisebordet eller sofaen skiftes ud, så er det sjældent at man kan holde prisen langt nede. Men når det gælder sofaborde, stole eller reoler kan du nemt finde noget rigtig fint og rigtig billigt. På den måde kan du bringe et friskt pust ind i dit gamle hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.