Få anlagt elegante altaner af stål

Gå efter den perfekte altan (foto minaltan.dk)
Gå efter den perfekte altan (foto minaltan.dk)

Hvis dit hjem trænger til nyt liv og mere lys, og du samtidig drømmer om mere udendørsplads, er det oplagt at få anlagt en altan. Altaner fås i forskellige materialer, blandt andet stål som giver et enkelt og stilfuldt resultat.

 

Valg af materiale

Udover stål kan du få altaner i mange andre materialer. Du kan eksempelvis få en altan af glas, som er et yderst holdbart og elegant materiale. Glasset gør desuden, at man får det optimale ud af det ekstra lysindfald fra altanen. Derudover kan du få altaner af beton. Det giver et råt udtryk, som også passer godt til mange typer af bygninger og boligindretninger.

 

Lysindfald

En anden vigtig ting, du skal overveje, når du skal have anlagt en altan er, hvor altanen skal være placeret i forhold til verdensretningerne. Det har nemlig stor betydning for, hvilket lysindfald man får. Hvis man eksempelvis har en altan, der vender mod øst, får man primært ekstra sollys ind om formiddagen og morgenen. Har man derimod en altan, der vender mod vest, får man primært sol om aftenen og om eftermiddagen. Derfor skal man overveje, hvornår man får mest ud af det ekstra lysindfald, som altanen giver.

 

Mange funktionsmuligheder

En altan giver ekstra plads og større lysindfald, og derudover har den et hav af aktivitetsmuligheder. Du kan bruge din altan til at holde forskellige planter og krydderurter. Hvis du investerer i nogle gode altankasser, udnytter du altanenes ekstra plads endnu mere optimalt. Du kan bruge den ekstra plads til at invitere gæster forbi til kaffe, et glas vin eller aftensmad.

 

På Minaltan.dk kan du købe altaner af stål.

 

Læs også:

Hvis du er på jagt efter inspiration til en altan kan du med fordel undersøge nettet

Altaner er henvender sig både til lejligheder og huse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.