En glas altan er genialt til de små altaner

Altan inspiration (foto: minaltan.dk)
Altan inspiration (foto: minaltan.dk)

På mange nye bygninger vælger man at lave en altan, hvilket også giver rigtig god mening. Når man bor i en lejlighed kan det nemlig være den eneste mulighed man har for, at kunne opholde sig udenfor alene. Ofte er disse altaner dog ikke de allerstørste, hvorfor der ikke er så meget plads på altanen. Dette betyder, at de hurtigt kan komme til at føles meget klaustrofobiske at være på, men af samme grund vælger man også mange steder, at lave altanerne af glas i stedet for andre materialer.

En glas altan virker større

En altan af glas vil nemlig virke større end en altan med ikke-gennemsigtige sider. Dette betyder også, at man vil få meget mere ud af altanen end normalt. Hvis man vil gøre noget ekstra for, at altanen kommer til at virke rummelig, kan man sørge for at altandøren også er lavet af glas. Dette vil nemlig give en følelse af, altanen fortsætter ind i lejligheden. Med en glas altan sikrer man sig samtidig også, at man kan nyde solens lys fuldt ud, fordi man ikke har noget der skygger for solen. Dette gør, at man kan ligge sig på et tæppe på sin altan.

En glas altan er let at passe

Står man derfor selv og skal have lavet en altan til sin lejlighed, men ikke har mulighed for at få en specielt stor altan, kan man derfor med fordel købe en glas altan. En glas altan er også let at vedligeholde, i forhold til mange andre materialer. Man har nemlig eksempelvis ikke noget træ, der skal olieres og males med jævne mellemrum. Det eneste man egentlig skal gøre er at pudse glasset på altanen, og så naturligvis nyde livet på sin nye altan af glas.

Læs mere om fordelene ved en glas altan ved at klikke her.

 

Se også disse indlæg:

En fransk altan kan give mere lys og luft til din lejlighed

Få bedre view med en glas altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.