Sådan laver du din altan om til et ferieparadis

Altan inspiration (foto: minaltan.dk)
Altan inspiration kan fås mange steder (foto: minaltan.dk)

Når sommeren står på sit højeste, dukker folk frem på deres altaner for at fange solstrålerne. Det er nemlig ikke alle, der har råd til at rejse syd på og slikke sol på et all inclusive hotel. Men frygt ikke. Her får du en lille guide til, hvordan du kan lave din altan om til dit eget lille ferieparadis.

 

Det skal der til

Hvad du vil udstyre din altan med, kommer helt an på, hvad du er til af ferie. Start med det det basale som en liggestol og et bord dertil, hvor du kan stille dine drinks.  Det er her fra, du skal nyde solen i de timer, den er der. Her er det ikke så vigtig, hvilket materiale bord og liggestol er lavet af, så længe du har det dejligt, når du ligger i den. Dernæst skal altanen pyntes, så den sydlandske stemning, rigtig kommer frem. Det kan være du kan fremskaffe en palme, som både ser sjov ud og giver skygge. Ellers kan du altid bare trække et par stueplanter ud, så der er lidt grønt at kigge på. Vil du gå all in, kan du også hente sand fra stranden og hælde ud på altangulvet for at få den rigtige følelse og duft af strand med op på altanen.

 

Skab din egen oase

Det næste du skal have fat i er alkohol. Det behøver ikke være særlig dyrt, for det er det sjældent på de mange all inclusive-hoteller, og så er der mulighed for at fylde mere i. Hertil skal du handle ind til de meget klassiske, men simple drinks, så du ikke skal stå længe og bruge tid på det – sangria, gin og tonic og rom og cola. Husk din favorit! Når det er klaret er det bare at ligge dig ud, lukke øjnene og nyde solen og drømme dig til varmere himmelstrøg.

 

Se udvalget af altaner lige her og find den altan, der passer lige til dig.

 

Klik videre herind:

En fransk altan kan give mere lys og luft til din lejlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.