Overvejer du at anlægge ny altan? Læs med her.

En fransk altan (foto minaltan.dk)
En altan passer til alle (foto minaltan.dk)

Er det ved at være tid til en ny altan, så er mulighederne mange. Det handler om at vælge det rette udtryk til det din bolig og den rette størrelse til dit behov. Der findes mange forskellige muligheder og løsninger, så det er bare med at drømme stort og så vælge. Har du ikke i forvejen en altan, så er der mange overvejelser, der går forud.

 

Hvad skal plantes i år?

Hvad ønsker du af din altan? Hvis drømmen er at få mere lys ind i din bolig, så kan en fransk eller en såkaldt spansk altan måske være en udmærket løsning. Forskellen mellem en fransk og en spansk altan er, at den spanske altan har et lille afsæt, som du kan træde ud på. En fransk altan består udelukkende af en døråbning og et værn. Fordelen ved begge løsninger, er, at de er relativt lette at få byggetilladelse til og at det er en nem måde at få ekstra lys ind i din bolig. Selv om du ikke kan sidde ude på denne type altan, så giver de dig stadig mere lys og luft, end du får med et almindeligt vindue. Hvis du har mere plads er en stor altan helt fantastisk. En ny altan kan virkelig give din bolig nogle flere kvadratmeter og give dig noget af den stemning, der er ved at have sin egen have.

 

Få mere sol og lys ind i stuen

Der er nemlig god mulighed for at dyrke solen og sine egne grøntsager på en antal. Hvis man bor lidt oppe er det helt ideelt med en altan. Så får du udelivet lige op til boligen uden alt besværet. Her handler det blot om at finde den altan, der passer bedst i udtrykket med boligen. Der findes også her forskellige løsninger, som skaber forskellige udtryk. Du kan vælge materet glas for mere privatliv, mens altaner udformet i malet gitter giver dig et let og 50erne-agtigt udtryk. Det handler blot om at finde den altan, der passer bedst til dit behov. Der er muligheder nok.

 

Du kan se det store udvalg af altaner på minaltan.dk

 

Læs også disse indlæg:

En fransk altan kan give mere lys og luft til din lejlighed

Stål altaner placerer den nære omverden helt tæt på hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.