Nyd byen med en fransk altan

En fransk altan (foto minaltan.dk)
En fransk altan giver mere lys (foto: minaltan.dk)

Hvis man bor i byen i lejlighed, kan det være begrænset, hvor meget mulighed man har for at nyde det gode vejr fra sin lejlighed, hvis ikke man har mulighed for en gårdhave. Her er en altan et godt alternativ, men det er ikke altid altaner bliver godkendt i boligforeninger eller hos kommunen.

 

Den franske altan kommer til undsætning

Opførelsen af altaner kan blive afvist pga. Boligforeningens økonomi, men også af kommunen. Det kan være, der ikke må være altaner ud til gaden, det kan være at facaden er bevaret eller noget helt andet. Her er en fransk altan et godt alternativ til dig og din boligforening, som gerne vil have altan og mulighed for at nyde bylivet fra oven. En fransk altan har nemlig nogen fordele, der gør at det bliver nemmere for jer at få den godkendt. For det første er det langt billigere at opføre en fransk altan. Det betyder at det er nemmere at få lån i banken og i kan som boligforening bedre betale omkostningerne.

 

Nyd sommeren fra den franske altan

Det er også langt nemmere og en kortere proces at opføre en fransk altan. Den skal blot erstatte et eksisterende vindue i lejligheden, og der skal ikke bygges noget udover værnet, som hurtigt er sat op. Når i har fået godkendt den franske altan, er det blot at opføre den, og i sidste ende nyde, at i kan få sol og luft i lejligheden, mens i kan skue ned i gaden og ud over byen. Pynt den evt. med en altankasse, for en personlig altan.

 

Se hvilket muligheder, der findes i franske altaner her

 

Læs også:

Stål altaner placerer den nære omverden helt tæt på hjemmet

Altaner er henvender sig både til lejligheder og huse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.