Læs her, for at få gode grunde til at vælge en stålaltan.

En smuk ny altan (foto minaltan.dk)
En smuk ny altan (foto: minaltan.dk)

Du er på udkig efter en altan, men der er mange overvejelser der skal gøres, inden du kan vælge den helt rette. Der findes mange forskellige varianter af altaner, og den første du skal tænke over er materialet på din altan. Altaner kan bygges i beton og stål og træ, og der findes gode grunde til at vælge alle tre varianter. Hvis du vælger en betonaltan, bliver selve altan meget større, og måske endda lidt mere klodset at kigge på, men du ved at den er holdbar. Hvis du vælger en altan i træ, skal der være et fundament af enten stål eller beton, for at den kan holde til alle sæsoner og alt slags vejr.

 

Gode grunde til at vælge en stålaltan

Du kan derimod også vælge en stålaltan, og få den præcis som du gerne vil have den. Med en altan i stål, behøver fundament og altan ikke være noget der fylder og ser klodset ud på din bygning. Du kan vælge tynde ståltremmer, så der ikke er noget der blokerer din udsigt. Du kan også vælge at gøre gulvet på din altan til ståltremmer, så der ikke er et gulv på din altan. Hvis du gerne vil blande materialer, kan du sagtens vælge en stålaltan med trægulv og træpaneler. Dette giver din altan et rustikt udtryk, som sker når man blander materialer. Fordelen ved at vælge stål fremfor andet materiale, er at man kan få galvaniseret stål, som holder i mange år og som ikke ruster.

 

Tag jer god tid

Når I skal vælge en altan, handler det om at tage sig god tid, og overveje sin muligheder. Det kan være at I fra start har tænkt jer, at en stålaltan ville være den perfekte løsning, men inden i hopper ombord i altan processen, er det en god ide at tale med en specialist, som kan give jer endnu mere specifikke grunde til at vælge den rigtige altan til jeres behov.

 

Find flere gode grunde til at vælge en stålaltan, og bliv klogere på hvad den rigtige altan er for jer.

 

Læs mere:

Et moderne funkis opfylder sikkert de moderne behov

Få et nyt hus, som både passer på miljøet og på din elregning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.