Lær mere om hvordan du kan forny dit hjem med en stål altan

Gå efter den perfekte altan (foto minaltan.dk)
Gå efter den perfekte altan (foto minaltan.dk)

En altan er en meget virkningsfuld måde, hvorpå man skabe et større lysindfald og bedre udluftningsmuligheder i et hjem, for ikke at nævne muligheden for at udvide boligarealet. Men ethvert hjem er personligt og det bør din nye altan også afspejle, for først når personlighed, stil og boligindretning forenes, kan det komme til udtryk i en højere enhed.

 

Den franske altan i stål

Den franske altan er mest karakteristisk ud fra sit udseende. Til forskel for de klassiske altaner, har den franske altan intet gulv. Den består derimod af en indadgående dør med et værn af galvaniseret stål, der omkranser døren. Dette sikrer selvfølgelig at man ikke kan falde ud af døren. Denne altantype har et hovedformål i at skabe et effektivt udluftningssystem, så man får et sundere indeklima, samtidig med at man kan bringe lyset helt ind i stuen. Den fylder stort set ingen ting og er derfor specielt velegnet i mindre boligkomplekser, som for eksempel tættere boligblokke, hvor afstanden til naboen aldrig er stor. Denne type altan vil nemlig hverken være til gene for nabo, overbo eller underbo.

 

Den klassiske altan i stål

Den klassiske altan fås i galvaniseret stål, glas og beton. At stålet er galvaniseret betyder blot, at det er overfladebehandlet således at stålet ikke ruster. Det er derfor langtidsholdbart og fremtidssikret idet din altan vil fremstå lige så smuk flere år efter, den er blevet opsat. Den mest karakteristiske ved denne altantype, er muligheden for at udvide boligarealet. Den klassiske altan kommer nemlig med et lille gulvareal belagt med træ. Her er der mulighed for at nyde sommeren ved et lille cafebord, eller udnytte pladsen til en lille minigårdhave alt efter ønske og behov.

 

Læs mere om typen altan i stål her

 

Kig videre:

Byg dit drømmehus nu ved at vælge et funkis i hustype.

Her følger lidt altan inspiration til dig med en altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.