Kvadratisk, praktisk og et funkis hus til hele familien

Det bedste hus (foto ltm.dk)
Det bedste hus (foto ltm.dk)

Design huse er ikke kun for de modebevidste. Design huse er folk de, der gerne vil have et godt hus, for designerhuse som funkis er noget af det bedste på markedet. Et funkis hus er ikke bare en tilfældig omgang mursten, døre og rum. Et funkis hus er der tænkt over, og det kan du få stor glæde af, både som modebevidst og som en, der bare gerne vil have et godt hus.

Vær moderne, også med hustypen

Funkishus er moderne og har et meget skandinavisk look, som vi falde i de fleste nordboers smag. Husstilen er let og den har en moderne transparenthed inkorporeret i designet. Ikke nok med, at der tænkt grundigt over det udvendige design, så er der også styr på indvendige design. Funkishuse er rummelige og har medplads til stor fleksibilitet i den personlige indretning.

 

Designerhuse har ofte en stram grundplan og rene linjer, da det giver karakter og stor mulighed for at sætte sit personlige præg som husejer. Du skal tænke på et funkis hus som et rigtigt godt og robust lærred, der står klar til dig og din families kreativitet.

 

Få dit drømmehus med et funkis hus

Du bestemmer selv. Sådan er det, når du vælger at bygge dit eget hus. Det kan dog godt være uoverskueligt at bygge nyt, derfor er det en god idé med nogle rammer, en hjælpende hånd samt nogle til at udføre arbejdet. Med et funkis hus slipper du for de store beslutninger og får du rammerne og det lækre design at lege med.

 

Du kan faktisk komme nærmere dit drømmehus ved at vælge en model som funkis, fordi du ikke skal bekymre dig om, om dit hus bliver smart. Med eksempelvis et funkis hus, så er det et de mest moderne huse på markedet.

 

Find ud af mere om funkis huse på www.ltm.dk.

 

Læs også

Her følger lidt altan inspiration til dig med en altan

Udnyt alt pladsen med et længehus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.