Køb din nye, sikre altan i stål eller beton

stålaltaner (foto: minaltan.dk)
Stålaltaner er sikre og nemme at plante (foto: minaltan.dk)

Sikkerheden skal være i top, når du køber ny altan. Uanset om den gamle skal skiftes ud, eller du skal have monteret en hel ny af slagsen, skal sikkerheden være den første prioritet. En altan skal gerne holde i mange, mange år ud i fremtiden, hvorfor sikkerheden skal være i top. Derfor skal både bygning og muligheden for en altan tjekkes ude, inde og rundt omkring, før det overhovedet kan overvejes fra altan-firmaet, om de kan bygge én til dig.

 

Vær sikker med en god altan

Derudover skal du huske at få tjekket med din udlejer og/eller vicevært, om du overhovedet MÅ bygge en altan. F.eks. må lejligheder på 1. sal ikke bygge en rigtig altan ud til gaden, men må nøjes med en fransk af slagsen, som ikke går udover fortovet. Herefter kan du se på, hvad der er det rigtige valg for dig. Er det en ældre bygning, skal det måske ikke være så tung eller stor en altan, for at bygningen kan holde. Her skal du helt sikkert vælge én af stål, da det er det letteste materiale. Til gengæld er beton lang det stærkeste materiale at bygge selve altanbunden i. Så er du sikret, at der er styrke nok i altanen til f.eks. mange potteplanter eller bare mange mennesker.

 

Udtrykket af din altan

Uanset hvad du vælger, eller måske tænker giver dig den bedste og flotteste altan, kan det firma, du vælger til at bygge altanen, helt sikkert hjælpe dig et langt stykke hen ad vejen. Ofte kan man få et flot udtryk, uanset hvilket materiale man vælger. Selvom beton er et tungt materiale, kan man i dag konstruere det sådan, at det ser pænt og ’let’ ud. Samtidig kan det stål, som værnet eller rækværket er konstrueret af, fås i flere forskellige farver, sådan at din altan kan få sit helt eget udtryk.

 

Se flere valgmuligheder og se, hvordan du får tjekket, om din lejlighed er klar til en altan lige her.

 

En fransk altan kan give mere lys og luft til din lejlighed

Stål altaner placerer den nære omverden helt tæt på hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.