Ikke plads til en hel altan? Så få en fransk altan.

En fransk altan (foto minaltan.dk)
En fransk altan giver mere luft (foto minaltan.dk)

Når man er flyttet ind til byen, er der meget få ting, man ønsker sig mere en altan. Hvis man da ikke allerede har en. Det giver en følelse af byens puls direkte ind i lejligheden, og man har muligheden for at åbne helt op, når sommeren når sine højeste grader, og solen står ind.  Men hvad gør man så, hvis man eksempelvis bor i stuen eller bare ikke har råd til en rigtig altan? Svaret er en fransk altan.

 

Få mere lys ind i rummet

En fransk altan giver alt det en rigtig altan egentlig skal give. Sollyset der strømmer gennem to store vinduer, luften fra når de to døre bliver åbnet. Du har muligheden for at gro små krydderurter på rækværket. Hvis du sætter møblerne ordentligt, kan du sågar næsten føle det, som om du sidder udendørs. Nogle gange er der i byen ikke mulighed for at få en hel altan. Det kan være boligforeningen, der ikke kan give lov, du kan have vinduer ud til gaden, hvor der måske ikke er lov. Eller hvis du bor på 1. sal eller ned, tillader kommunen det ikke. Derfor er en fransk altan en god mellemvej.

 

Hvorfor ikke bare en rigtig altan?

Selvom størrelsen på din altan ikke kan variere særligt meget, når du kun har plads til en fransk altan, er der stadig valgmuligheder i forhold til hvad du kan bygge din altan af. Du kan vælge at det skal være et gitter af stål eller aluminium, eller du kan være lidt vildere og vælge et rækværk i glas. Hvis du er typen, der gerne vil have lidt krydderurter eller blomster på selve altanen er det nok en god idé med et stykke materiale, som kan holde til det. Uanset hvad du tænker, er det en god idé at finde ud af, hvem der har lov til hvad, og hvorfor. Undersøg med din boligforening eller hør kommunen, hvad er er lovligt. Gå ind på din kommunes hjemmeside for at finde ud af, hvad dine muligheder for en altan er.

 

Find ud af, hvilken altan der passer til dig på minaltan.dk

 

Se mere:

Stål altaner placerer den nære omverden helt tæt på hjemmet

Få alt det privatliv du ønsker med altan afskærmning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.