Hvis du skal flytte og går op i design, så overvej en funkisvilla

Der er utallige fordele ved funkis huset (foto benee-huse.dk)
Der er utallige fordele ved funkis huset (foto minaltan.dk)

Hvis du gerne vil bo med stil, så flyt ind i en funkisvilla

Hvis du har behov for at flytte snart, så er der mange gode råd, du kan få med på vejen, hvis du læser med her. Måske skal du flytte, fordi din familie er så heldig snart at få et nyt medlem, og du derfor har brug for noget ekstra plads, måske er det fordi, du skal arbejde et nyt sted, eller måske er årsagen en helt tredje eller fjerde.

Opfyld boligdrømmen

En god idé for dig, der ønsker noget mere plads er i hvert fald at flytte ind i en flot og moderne funkisvilla. Det kræver selvfølgelig også, at du er typen, der går op i at bo med stil, for en funkisvilla er noget af det allersmarteste og mest moderne, du overhovedet kan flytte ind i. En funkisvilla er en slags villa, som de fleste gerne vil flytte ind i, og det kan du også gøre, hvis du finder en funkisvilla, der passer til lige netop dine krav. Hvert enkelt funkisvilla er nemlig unik.

Hvordan er hver enkelt funkisvilla unik?

Eftersom en funkisvilla er bygget op efter funkis princippet, som tager udgangspunkt i den efterhånden noget gamle bauhaus-stil, så udgøres huset af en slags ”kasser”, som stables ovenpå hinanden. Derfor vil du kunne bo i en funkisvilla, der er helt unik i det ydre udtryk. Der er også forskel på lysindfaldet i hvert enkelt funkisvilla, fordi facaderne på alle funkisvillaer er ganske forskellige. Det kan du drage nytte af ved at finde en funkisvilla, som har et fantastisk lysindfald på grund af alle de store vinduespartier, som hustypen lægger op til. Desuden er ethvert funkishus og derfor også enhver funkisvilla forskellig, fordi de kommer i alverdens størrelser. Med andre ord behøver du langt fra at være millionær for at få råd til at bo i en flot og unik funkisvilla.

Find en funkisvilla til dig og din familie her

Læs også

Lavenergihuse opføres med et blik på fremtiden og kloden

Byg nyt hus så du føler dig hjemme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.