Funkis typehus – for den funktionsbevidste køber

Der er utallige fordele ved funkis huset (foto benee-huse.dk)
Der er utallige fordele ved funkis huset (foto benee-huse.dk)

Funkis typehus er indbegrebet af simpelhed og funktionalitet. Der er fokus på rummelighed og fleksibilitet. Med de store vinduespartier med spinkle sprosser sikres et stort og smukt lysindfald i alle rum. Typen lægger vægt på, at der skal være luft omkring dig og familien.

Overholder BR2020 reglen

Funkis typehus overholder BR2020 reglen, som vil træde i kraft fra år 2020. BR2020 er et byggeregulativ, der tænker helhed ind i byggeriet. Der stilles helt særlige krav til lysforholdene i opholdsrummene samt til ventilation i forbindelse med det termiske indeklima. Derudover stilles der også krav til komfort, design og brugervenlighed. Funkis typehus er derudover fremtidssikrede og er ikke bygget af organisk materiale, som der ellers kan gå råd eller svamp i. Dette øger også gensalgsværdien betydeligt i forhold til et hus med almindelige byggematerialer.

Dét kan du med Funkis

Funkis typehus er meget fleksibel i indretning. Selve bygningen er primært rektangulær, men kan blandt andet være bygget i flere etager og i forskellige vinkler. Der er utallige muligheder for personlig indretning, fx med en indmuret pejs. Nogle familie vælger også at dele boligen op i to længer – en længe til børneområdet og en længe til voksenområdet. Indretningsmulighederne er mange og fleksible, så der er god plads til dine boligindretningsønsker.

Minimal vedligeholdelse

Funkis typehus tilbyder minimal vedligeholdelse. Byggematerialet er valgt med omhu og forhindrer at der går svamp eller råd i byggeriet. Energibesparende elementer bliver inkorporeret i byggeriet samtidig med at det er miljøvenligt. Gør en god investering fra starten – sats på energibesparende materialer og spar på udgifterne i fremtiden.

Læs mere om Funkis typehus her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.