Funkis er den nye typehus som altid er inn

Vil du bygge hus? (foto ltm.dk)
Vil du bygge hus? (foto ltm.dk)

Funkis huse, har det med at være gode solide huse, hvor der er tænkt over den mindste detalje, således, at hvert rum er tiltænkt den mindste detalje, så du får udnyttelsen af kvadratmetrene bedst muligt. Med dette mener jeg at køkkenet er udnyttet til det fulde, hvor det velkendte samtale køkken giver rum til samvær, og god madlavning, hvor flere kan være sammen om det, så hverdagens små opgaver kan blive hyggelige for den rummelige familie.

Gør plads til alles interesser

Værelserne er oftest placeret, med stuen og soveværelset i samme ende, og børneværelserne er i den anden ende, således at de voksne kan have gæster og ikke tænke på at de små ikke kan sove, når fodboldkampen er på fjernsynet eller pokeraftenen er i gang. Dette er selvfølgelig noget man selv kan vælge, og bygger man sit eget funkishus, så er det noget man selv vælger, hvordan og hvorledes de forskellige rum er delt op.

 

Der findes mange forskellige funkis huse

Selvom funkishuse er en bestemt slags hus, så findes de i mange forskellige udgaver og dette er fordi at ideen med funkis er at den skal yde det bedste til den familie eller de personer der ønsker at bo der. Derfor er de ikke ens indvendigt. Det der kendetegner et funkishus, er de store vinduer, som afgiver god varme fra solen og de er oftest placeret således at de kan varme rummene op, så længe solen er oppe og skyerne ikke er der. Derudover giver de store vinduer god lys, så man slipper for at tænde lamper mens der er lys uden for, hvilket både er miljørigtigt og man sparer penge på strøm.

 

Du kan læse meget mere om hvad funkis huse er.

 

Kig også her:

Her følger lidt altan inspiration til dig med en altan

Med et funkis hus får du et hus til at leve i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.