Forny hjemmet med en charmerende fransk altan

En fransk altan (foto minaltan.dk)
En fransk altan (foto minaltan.dk)

Vi kender alle følelsen af pladsmangel og at have brug for luftforandring. Hvis man ikke har tid, råd eller lyst til at flytte, er der heldigvis mindre tiltag, der kan gøre det. Måske bor du i lejlighed, og har derfor ikke adgang til den helt store have eller natur. Det kan også være, at du er så heldig at have både have og hus, men alligevel mangler et friskt pust til hjemmet. En fransk altan er god løsning, hvis du har brug for lys og luft i hjemmet.

Giv hjemmet et friskt pust med en fransk altan

En fransk altan er en indadgående dør mod det fri i en bygning. En fransk altan er oftest i første sals højde, og foran døren er et lille rækværk. Fordi du får indbygget en høj dør i din gavl, kommer du til at nyde godt af masser af lys. Før du får bygget din altan, er der mange overvejelser, du kan gøre dig. For eksempel er det en god idé at får installeret den franske altan, så den er sydvendt. På den måde får du mest muligt ud af dagstimernes lys. Du kan også observere din husgavl på en solskinsdag for så at vurdere, hvor det ville være mest hensigtsmæssigt at placere den franske altan.

En fransk altan sikrer dig lys og luft

En fransk altan er god at have i danske hjem, da vinteren herhjemme kan være lang og mørk. Med en fransk altan udnytter man i det mindste de lyse timer, der er. Der findes mange forskellige materialer og typer af franske altaner. For eksempel kan du få den lavet i stål, som er et slidstærk materiale, der kræver en minimal grad af vedligeholdelse. Den franske altan er trods alt udsat for vind og vejr året rundt og skal gerne være robust.

Klik her for franske altaner

 

Læs også

En altan er et must på en dansk sommeraften

Balkonafskærmning giver dig private rammer

One thought on “Forny hjemmet med en charmerende fransk altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.