Find altan inspiration og bestem hvilen altan, der passer dig

stålaltaner (foto: minaltan.dk)
stålaltaner til enhver bolig (foto: minaltan.dk)

Altanen er et hyggeligt og dejligt sted at nyde sin morgenkaffe, et lækkert koldt glas hvidvin eller aftensmaden i de varme sensommer aftener. Mange boliger inde i byen har ikke adgang til have eller baggård, og her kan altanen være et godt alternativ til dette. Bor du på 5 sal kan det være ekstra nærliggende at anskaffe sig en altan, så man ikke skal bevæge sig hele vejen ned fra 5 sal, hver gang man ønsker at få noget frisk luft. På den måde kan man stadig komme ud og nyde solen om sommeren på en lille liggestol eller lignende uden at skulle helt udenfor. Altanen er også praktisk og ideel til at gro planter, blomster og diverse krydderurter.

 

Altan inspiration – Find den helt rigtige altan

Hvis du ønsker at investere i en ny altan, er der mange forskellige faktorer, du skal være opmærksom på. For de fleste kan det virke som et enormt stort og uoverskueligt projekt, som man aldrig helt får givet sig i kast med. Selvom der er mange ting, der skal tages stilling til, er det faktisk et projekt, der er til at overkomme, hvis det ikke drejer sig om nogen stor omlægning af lejligheden. Hvis du ønsker at tilbygge en altan til din lejlighed, skal du huske at tjekke kommunens regler omkring den bygning du bor i.

 

Få mere energi med en altan

Der er forskellige regler fra bygning til bygning, og det kan ligeledes gøre en forskel om du er i en ejerforening eller andelsforening. Når du skal vælge hvilken altan, der passer til din lejlighed, vil der være mange forskellige materialer at vælge imellem. Når du skal vælge altan er de allervigtigste faktorer altanens bærende dele, nemlig valget af materiale til ramme og gelænder. Sørg for at få den rette rådgivning omkring disse ting, og du vil sikre dig at processen går som den skal.

 

Find altan inspiration på nettet her!

 

Læs også:

Skru dine udgifter ned med en skruemaskine tilbud

Altaner er henvender sig både til lejligheder og huse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.