Få bedre view med en glas altan

Altan inspiration (foto: minaltan.dk)
Altan inspiration (foto: minaltan.dk)

Det er helt sikkert værd at overveje altaner med glas. Glas altan er noget som ikke mange år. Det har været et spørgsmål om sikkerhed, men for nogle år siden er der kommet regler med dette, og derfor bliver de bygget og produceret så du ikke skal være bange for at der sker noget, eller at de kan gå i stykker.

Glas altan betyder ikke glas i bunden

Når vi snakker om glas altaner så er det altså ikke i bunden der er glas. Det er i siderne. I bunden er ikke særlig godt i forhold til sikkerhed, da man kan glide på det og desuden, så er det ikke særligt venligt at man kan se ned til underboen, og desuden så vil man heller ikke have at underboen kan se op til en. Så du skal ikke tro at glas altan er med glas i bunden. Det er lavet af stål og træ. Nej glas altaner er når der er glas i siden. Det er sikkert og så sørger glasset for at du får masser af lys ind i din lejlighed, så du på den måde åbner dit hjem mere op, og føler at du får et større hjem, da lyset gør rigtig meget i forhold til at skabe følelsen af at man har et større hjem.

 

Ryk overskuddet helt frem

Derudover er det fantastisk at se ud af sin altan, når man sidder ned og nyder et glas hvidvin om sommeren. Det giver muligheden i at se det der foregår på gaden, og man får muligheden for at se langt og rigtig nyde ens omgivelser til det fuldeste.

Du kan læse meget mere om det på internettet og se på en masse muligheder du har ved at investere i en glas altan. Kig engang på minaltan.dk.

 

Få mere inspiration til altaner her:

Stål altaner placerer den nære omverden helt tæt på hjemmet

Hvis du er på jagt efter inspiration til en altan kan du med fordel undersøge nettet

One thought on “Få bedre view med en glas altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.