Et trempel hus har både store mængder lys og rum

Bo klassisk og godt (foto ltm.dk)
Bo klassisk og godt (foto ltm.dk)

En trempel giver bare lidt mere rum og lidt mere lys. Den klassicistiske stil er nu om dage kommet tilbage og er blevet moderne som aldrig før. Der er bare et eller andet over at kunne bygge et hus, der føles som om, at det er beslægtet med historien. Det giver i hvert fald mening, hvis man i forvejen har en forkærlighed for historie og ånd, at man investerer i et hjem trempel hus. Et trempel hus vil nemlig med sit umiddelbart lidt ældre udtryk være med til at forbinde det moderne liv med den tradition, som vi allesammen bygger videre på. Som en cadeau til historien, der både er stilfuld og elegant, kan man altså investere i et hjem med trempel. Der er i hvert fald intet, der står i vejen for en trempel, idet den også har en grundlæggende funktion. Den er med til at skabe både rum og lys i den øvre etage.

 

Rummets betydning

Lys er vigtigt. Især her i landet, hvor det i lange perioder kan være ganske sparsomt med det lys, vi bliver tilbudt, er det vigtigt, at vi bygger og skaber hjem, der er i stand til at tage imod de fantastiske mængder af sommerlys, der ligesom trænger sig på fra omkring majmåned. En trempel hus vil give et fantastisk resultat og således være med til at skabe et hjem, der giver en fantastiske oplevelse. En trempel tilbyder også en fantastisk udsigt, så bor man i den dejlige natur, vil den også have en yderligere sammenbindende funktion imellem hjem og natur.

 

Lys og rum

Som familie er det bare lidt hyggeligere at bo i et trempel hus. Her får man nemlig den lys og plads, man behøver for at kunne udfolde og udvikle sig, sådan som man ønsker, i det tempo, der passer familien bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.