Et moderne funkis opfylder sikkert de moderne behov

Passivhuse (foto: ltm.dk)
Passivhuse (foto: ltm.dk)

Ønsker man at bo trygt og sikkert uden at give afkald på de moderne standarder indenfor bolig og indretning, er det måske et funkis, som man bør rette blikket efter. Der er nemlig en masse komfort, tryghed og glæde at hente i et funkis. Et funkis er bygget efter det moderne sind. Det vil altså sige, at man med et funkis ganske enkelt og simpelt kan finde sig til rette på en måde, der er ganske behagelig og komfortabel. Her vil være plads til både at være sig selv og en familie. Rumfordelingen, lysindfaldet, køkkenet samt stuen garanterer, at der er plads til børnefamilien uden, at det går udover hver enkelt familiemedlems individualitet. Det er i sandhed en moderne måde at leve på: At kunne være et individ i et fællesskab er den moderne og europæiske form for familiefællesskab.

 

Djævlen ligger i detaljen

For den moderne familie handler det ikke om at leve sammen i sådan en grad, at man bliver ens. Det handler tværtimod om at kunne rumme hinanden og rumme sig selv i hinandens selskab. Det kræver, at der også er de helt rigtige faciliteter. Det vil sige et rart og lyst børneværelse, et behageligt og lækkert soveværelse til de voksne. Der må for eksempel også gerne være to badeværelser, hvis man er flere end to. Der er de mange små detaljer, der skaber komforten og roen imellem de enkelte familiemedlemmer.

 

avant-garde og moderne

 

Den moderne familie har grundlæggende moderne behov, der nok helst bliver udfyldt af et moderne hjem med moderne faciliteter. I små og trange lejligheder vil man altid være i stand til at renovere. Men det er først i et ægte funkis, at man kommer til at opleve den ægte vare: De moderne faciliteter, den moderne æstetik i den bedste fremtrædelse.
Læs meget mere om funkis her

 

Se mere her:

Bo med stil i et funkis typehus

Gør det ordentligt, når du skal bygge hus

One thought on “Et moderne funkis opfylder sikkert de moderne behov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.