Et funkishus går aldrig på kompromis med design

Passivhuse (foto: ltm.dk)
Passivhuse (foto: ltm.dk)

Måske går du og overvejer at bygge et nyt hus. Der er en kæmpe frihed forbundet med at have indflydelse på alle aspekter af ens hus. Så behøver du ikke længere at være utilfreds med ruminddeling. Du kan også med sikkerhed vinke farvel til halvfærdige løsninger eller gammelt bras. Hvis du tænker på at realisere dine vildeste boligdrømme i et nyt hus, kan du med fordel overveje et funkishus. Boligmarkedet er stort, og mulighederne er mange, men funkishuse er forbundet med en lang række fordele. Det kan naturligvis virke uoverskueligt at skulle igangsætte et boligbyggeri, hvis ikke man har den store erfaring med arkitekt- eller murerarbejde. Heldigvis får du professionel rådgivning igennem hele processen, også når du skal vælge den perfekte grund.

 I et funkishus er der minimal risiko for svamp

Funkishuse er bygget med stor omtanke. De kræver nemlig en minimal grad af vedligeholdelse. Tagkonstruktionen i et funkishus er lavet helt uden organiske materialer, hvilket gør, at risikoen for svamp nærmest er intet eksisterende. Derudover er funkishuse altid placeret så hensigtsmæssigt som muligt på grunden. Blandt andet er vinduerne ofte sydvendte, så du får mest muligt ud af dagstimernes lys. Derudover er funkishuse ofte placeret på grunden sammen med en carport og – hvis du ønsker det – en læ-mur. Disse to komponenter gør, at du får det helt perfekte gårdmiljø. Vi ved alle, hvor ustadig det danske vejr kan være, men du vil kunne nyde din nye have langt ind i efteråret også.

Et funkishus er flot og beboeligt

Funkis husene er ofte firkantede i udtrykket og går aldrig på kompromis med arkitektur eller design. Samtidig med at huset er flot udadtil, er det også super funktionelt og beboeligt. Indendørsmiljøet er behageligt, da huset er opført med henblik på gennemlys og stort lysindfald. Blandt andet ved hjælp af et tagvindue, der kan skabe ovenlys, hvis du ønsker det. Derudover er funkis huse opført med et centralt opholdsrum, der er omkranset af husets resterende værelser.

Klik her for funkishus med ltm.dk

Læs også

Funkis typehus kombinerer kvalitet og funktionalitet

Bo med stil i et funkis typehus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.