Et funkishus frisætter og muliggør et afslappende liv i hjemmet

Funkishuse er både funktionelle og flotte (foto benee-huse.dk)
Funkishuse er både funktionelle og flotte (foto benee-huse.dk)

Et funkishus er meget mere end bare et hus. Det er en mulighed for at leve i lige præcis den frihed, som vi altid har ønsket os. Et funkishus er et hjem for muligheder og menneskelighed, for livets mange facetter. Et funkishus er skabt for mennesker, for at leve og ånde i. Et funkishus giver mennesker de muligheder, de har brug for, for at kunne skabe sig en glimrende og lykkelig hverdag. Med et funkishus gives der ikke køb på livet.

Livet i hjemmet

Det skal nemlig leves i hjemmet. I mange århundreder har det være sådan, at det var menneskene, der skulle indrette sig efter deres hjem. Sådan skal det ikke være længere, nu skal der nemlig være plads til, at man helt selv kan udfolde sig præcis, som man har lyst til derhjemme. Det giver egentlig også ret god mening. Hjemmet skal være et sted for frihed, for en drømmende frisættelse af alle de tanker man har. Man skal føle sig i stødet derhjemme. Helst i kontakt med sig selv og sine nærmeste. I ældre, lukkede og mørke huse har menneskene i for mange år følt sig under et åg af rammer, der ikke passede dem godt nok, men fjernede dem fra deres rigtige natur. Funkis handler om at bringe naturen, lyset og friheden tilbage til det menneskelige liv.

Naturlighed

I et funkishus er der altså rum og mulighed for at gøre præcis sådan, som man har lyst til. Familien mødes, bliver hinanden bekendte i hverdagen. Det er i hverdagen, at man mødes, og en konstant udvekslen af ideer på tværs af generationer. Et funkishus tillader mennesket bare at være et menneske. Et funkishus er et hus, hvor man kan slappe helt af og være sådan, som man har lyst til. Det er meget mere end bare et hus eller et fort.

 

Se mulighederne med et funkishus

2 thoughts on “Et funkishus frisætter og muliggør et afslappende liv i hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.