En glas altan giver lys til lejligheden

Altan inspiration (foto: minaltan.dk)
Altan inspiration (foto: minaltan.dk)

Mange mennesker vælger at få en altan for at få et udeliv, når de bor i en lejlighed. Det kan altaner også give, men de kan også give meget mere end det. Altaner udvider nemlig dit hjem og giver samtidig også mere lys til din lejlighed. Og netop lys kan en glas altan give dig. Den æstetiske og smukke glas altan giver solens stråler mulighed for at trænge helt ind i din lejlighed. Du vil føle, at din lejlighed bliver lysere og større med en glas altan, da den til forskel fra en altan med stålværn virker let og synes næsten usynlig.

 

Bliv inspireret i det grønne

Selvom det godt kan virke ekstra skræmmende at have en altan, hvor alle facader er lavet af glas, så er det en lige så sikker løsning som alt andet. Derfor skal du ikke bekymre dig om at få en glas altan. Der findes mange forskellige typer altaner. Du kan både få tagaltaner, franske altaner, spanske altan eller almindelige altaner. Uanset hvilken altan du skal have, kan du altid få glas værn.

 

Glas til alle type altaner

Du kan vælge forskellige typer glas til din altan. Du kan både få gennemsigtigt glas eller uigennemsigtigt glas. Det uigennemsigtige glas giver mulighed for at bevare privatlivet, så folk ikke kan se direkte ind i din lejlighed. Det uigennemsigtige glas tager ikke lyset, selvom det er mat. Det kan især være rart, hvis du bor i stuen eller på 1. sal, hvor folk på gaden let kan se ind på din altan. Hvis du derimod bor højere oppe, vil almindelige gennemsigtige glas formentlig ikke være et problem. Det er selvfølgelig også muligt at få det uigennemsigtige altan, selvom du bor højt oppe.

 

Hvis du gerne vil vide mere om glas altaner

 

Se også:

Her følger lidt altan inspiration til dig med en altan

Altaner i stål en sikker vej til solskin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.