En fransk altan gør dit hjem lyst og rummeligt

En fransk altan (foto minaltan.dk)
En fransk altan (foto minaltan.dk)

En fransk altan er ikke bare en altan. Har den et smukt gelænder er den med til at give dit hjems facade et æstetisk og sydlandsk udseende og du gør det samtidig muligt for dig selv ikke at skulle ud af dit hjem for at nyde solens stråler og en frisk brise. Vi drømmer nemlig alle om at have et sted i vores hjem, hvor vi kan sætte os i sollyset og nyde morgenkaffen eller se solen gå ned med et glas vin i hånden. Det er dog ikke alle hjem, som kan udstyres med en ‘rigtig’ altan, og her er det, at den franske altan bliver den perfekte løsning.

 

Fin udsigt, og så på fransk

Helt principielt kan en fransk altan beskrives som en altandør, med et gelænder. Det er altså en indadgående dør mod det fri i en bygning i mindst første sals højde halvt dækket af et gelænder lidt ligesom en indbygget altan. Gelænderet er derfor væsentligt – det er den franske altans udseende. Altanen har siden begyndelsen af 1900-tallet til været en populær tilbygning for de fleste boligejere. En fransk altan kan være et alternativ til dem, der af forskellige årsager ikke kan etablere en ‘rigtig’ altan.  Oftest er en fransk altan en mulighed for at få mere lys og luft ind i et rum, som er to af de mest essentielle fordele ved en traditionel altan, forskellen er blot, at man sidder inden døre i stedet for udenfor.

 

Hæv samtidig niveauet

Når man som ejendomsmægler vurderer den værdi, som en altan tilfører en bolig, så er der flere faktorer der tæller, heriblandt udsigten. Er det et smukt gårdmiljø eller et vue ud over et af byens rekreative områder fra din franske altan? Så er det bestemt et plus. En altan giver masser af glæde i hverdagen – og hverdagstrivsel er den vigtigste gave man kan give sig selv’.

 

 

 

Se det store udvalg af franske altaner her!

 

Find mere inspiration her:

Nyt hus – få dine boligdrømme opfyldt let

Forkæl dig selv og dit hus ved at købe en ny altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.