En fransk altan er bedre end ingenting, hvis der ikke er meget plads

Bedre end ingenting! (foto minaltan.dk)
Bedre end ingenting! (foto minaltan.dk)

Ikke alle har en altan. Og det er desværre heller ikke alle, der har plads til at få bygget en altan på deres lejlighed eller hus. Især på lejligheder handler det om, hvad der kan lade sig gøre rent pladsmæssigt. Men noget der ofte kan lade sig gøre, selv om der ikke er plads til en almindelig altan er faktisk en fransk altan. En fransk altan fylder nemlig ikke lige så meget, og den vejer altså heller ikke lige så meget. Derfor behøver bygningen ikke være så stor eller stabil, som en bygning, der skal have en almindelig altan på, skal være.

Derfor kan det lade sig gøre at få en fransk altan i de fleste lejligheder

En fransk altan er en lille altan, hvor der ikke er plads til ret meget. Men det er alligevel et lille frirum i en indelukket lejlighed. Og heldigvis kan det som sagt godt lade sig gøre at få en fransk altan på en mindre og mere skrøbelig bygning. Det handler om konstruktionen af den oprindelige bygning – men langt de fleste kan få en fransk altan på bygningen, fordi det ikke er meningen, at der skal stå mange mennesker ude på en fransk altan. Højst ét eller to. Måske endda ingen, fordi den ofte er så lille.

Find den rigtige franske altan lige nu

Du kan få inspiration til, hvilken fransk altan du skal have ved at søge lidt rundt online. Rigtig mange firmaer har et stort udvalg af franske altaner og altaner generelt. Det er nemlig den helt store trend lige nu, at alle gerne vil have en fransk altan eller en altan på deres lejlighed. Det kan også blive virkelighed for dig. Husk det.

Klik her for at finde en skøn fransk altan

 

Læs mere om altaner:

Med en altan får du mest ud af sommeren i byen

One thought on “En fransk altan er bedre end ingenting, hvis der ikke er meget plads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.