Dine muligheder for at få altaner, når ud bor i København

stålaltaner (foto: minaltan.dk)
Stålaltaner kan gøres helt personlige (foto: minaltan.dk)

I Københavns kommune er der nogle helt specielle retningslinjer for, hvordan man sætter altaner op, hvordan de skal se ud og hvor store de må være med videre. Det kan mildest talt være en ret stor udfordring selv, at kunne holde styr på alle reglerne. Retningslinjerne er ligeledes under revidering, hvilket kan muliggøre muligheden for at sætte større altaner op end tidligere tilladt. For mange Københavnere er dette rigtig godt nyt.

 

Altaner hitter i storbyerne

Hvad enten du bor i en lille Københavnsk lejlighed på fjerde sal eller har egen villa lidt uden for byen, så kan en altan være lige sagen for dig. Altaner giver for det første mulighed for at bringe mere lys ind i boligen, det giver bedre udluftningsmuligheder som øger indeklimaet og sidst men ikke mindst – er der ved nogle altantyper – mulighed for at forøge boligens areal. Det handler blot om, hvilken altantype, der passer til dit hjem. Netop af disse grunde er altaner fortsat stigende i populariteten blandt beboer over hele landet. Til de boliger, som tilbyder lidt mere grundareal og plads, kan en altan med gulv være sagen. Altanerne forhandles med et værn i tre varianter; beton, galvaniseret stål og glas. De forhandles i forskellige farver blandt andet sort, koksgrå, lysegrå og mørkegrøn. Men altaner kan også specialdesignes så de passer til din stil og personlighed.

 

Altaner til alle boligtyper i København

Gulvet kan fås i forskellige træsorter og materialer, alt efter behov og ønske. Disse altantyper er for dem, hvor altanen skal give mulighed for at kunne nyde en kop kaffe ved cafebordet om sommeren. Altaner er en smart måde at udvide boligens areal på, uden at skulle tage af grundarealet. Altaner er en konstruktion, der påsættes boligens ydremur og derfor ikke optager noget af pladsen på jorden. Den franske altan derimod tilbyder ingen gulvplads, men er i stedet et påsat værn på ydermuren. Sammen med værnet indbygges en indadgående dør, således at du får muligheden for at lukke lys og luft ind i boligen. Disse altantyper er kompakte og fylder ikke meget på husmuren. De er specielt velegnet til boligkvarterer, der ligger tæt sammen og hvor pladsen er meget trang. Også disse altaner kan specialdesignes efter behov.

 

Læs mere om muligheden for altaner i København her

 

Kig også:

Et længehus er tidløst og super funktionelt

Få alt det privatliv du ønsker med altan afskærmning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.