Det betyder et værn for din altan, om det er glas eller stål

stålaltaner (foto: minaltan.dk)
Stålaltaner er nemme at holde (foto: minaltan.dk)

Din altan skal uanset alt andet være sikker. Dernæst kommer udsigten, størrelsen og hyggen. Er din altan ikke ordentlig sikret, bliver den for det første nok ikke bygget overhovedet, og gør den dét, gøres der nok ekstra meget for at gøre den HELT sikker.
Først og fremmest skal kommunen ud og sikre, at du må sætte en altan op. De kigger også på, om det sikkert for dig at opholde dig på altanen og selvfølgelig også på, om det er sikkert for dine underboer.

 

Indret dig en oase

Derefter kigger det firma, der skal bygge altanen, om det er sikkert nok. Og her sørger de også for lave gode sikkerhedsforanstaltninger til altanen, både i underlaget, værnet og eventuelle stænger til at sætte altanen ekstra fast med. Selv efter du har fået altanen op, tjekker de op på din altan, så du kan være helt sikker på, at alt er godt. Men selvom det måske kræver ekstra foranstaltninger at få din nye altan op, så skal du ikke være bange for, at din altan ikke bliver hyggelig. Du har stadig masser af muligheder for at gøre altanen til sin egen og med din personlighed.

 

Stadig mulighed for en hyggelig altan

Vælger du f.eks. at have et værn af stål, kan du få flere forskellige farver og udtryk på stålet. Det behøver ikke nødvendigvis være gråt i gråt. Det holder længe- også i regn og blæst. Her er der også flere typer af værn, så du kan give din altan mest muligt personlighed. Og vælger du et værn af glas for at kunne nyde udsigten endnu mere, er der selvfølgelig også foranstaltninger til, at det bliver mest muligt sikkert. Firmaet, der bygger din altan, vil sikkert anbefale, at du får et værn af stål op, men det kan lade sig gøre at få en sikker altan, selvom den er af glas.

 

Du kan se det store udvalg af altaner lige her og læse mere om, hvordan du sikrer din altan bedst muligt.

 

Find flere ideer:

Altaner er henvender sig både til lejligheder og huse

Med en altan får du mest ud af sommeren i byen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.