Balkonafskærmning giver dig private rammer

Få privatliv på din balkon (foto minaltan.dk)
Få privatliv på din balkon (foto minaltan.dk)

Selvom en altan er udendørs i det fri, så er der ingen tvivl om, at den hører til som et rum til resten af dit hjem. Den er et privat sted, der føles privat. Det er vigtigt, at man kan efterleve disse følelser i virkeligheden. Det kan du med en balkonafskærmning, der kan se ud på mange forskellige måder, men gennemgående har det træk, at den dels sørger for, at ingen falder ned fra din altan og dels sørger for, at man ikke kan kigge ind.

Der er naturligvis mange forskellige modeller indenfor balkonafskærmninger. Nogle modeller er mere dækkende end andre. Der findes for eksempel de traditionelle stål tremmer, som har et mindre hul mellem hver. Hver kommer der lys og luft ind fra alle vinkler, men du er samtidig ikke helt privat. Det er en smagssag, hvilken balkonafskærmning man synes, man har brug for.

Skab læ, som det passer dig

En balkonafskærmning er smart, fordi den på flere måder gør din altan til det perfekte uderum. En altan kan være dejlig at sidde på, men hvis vinden blæser for meget eller for mange opholder sig udendørs og kan stirre lige ind, så er det ikke super rart at sidde derude.

En balkonafskærmning kan være den perfekte løsning for dig. Nogle skærmer mest for vinden, andre skærmer for fremmedes blikke. Nogle gør begge dele. Du skal blot vælge den balkonafskærmning, du mener er bedst for dig. Der er mange løsninger, og der er ikke én, der nødvendigvis er bedre end andre.

Du kan eksempelvis vælge en balkonafskærmning i glas. Den er flot og giver et helt særligt look. Den skærmer i høj grad for vinde fra alle retninger, men til gengæld er den let at se igennem, hvis du ligger og soler dig. Uanset hvad, skal du blot vælge en balkonafskærmning, der gør dig glad.

Se mere om en balkonafskærmning hos Minaltan

 

Se hvordan du får en god altan:

Med en altan får du mest ud af sommeren i byen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.